Reteta bezele cu esenta de cafea

Reteta bezele cu esenta de cafea
Reteta bezele cu esenta de cafea

Porții

8

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

140

Calorii

-

Ingrediente

• albusuri 4 buc
• zahar 250 g
• un praf de sare
• zeama de lamaie 1lingurita
• esenta de cafea 2 lingurite

Mod de preparare

• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si paletele duble ale robotului multifunctional Ankarsrum
• cand albusurile incep sa se intareasca, adaugati zaharul, putin cate putin si mixati in continuare pana obtineti o spuma lucioasa si tare
• la final, adaugati esenta de cafea, putin cate putin
• puneti bezeaua intr-un posh si spritati bezelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• coaceti bezelele la 140 grade pentru 30 de minute, apoi opriti focul si lasati usa cuptorului intredeschisa pana se racesc
• dezlipiti usor bezelele de pe hartia de copt

Savurati!